Onderwerp zoeken

Over AlternatiefNieuws

Over AlternatiefNieuws

Het ontstaan….

De website AlternatiefNieuws.com is ontstaan met het idee dat al het aanbod van alternatief nieuws gemakkelijk en overzichtelijk gevonden moet kunnen worden. Het aanbod van verschillende websites is groot wat het zoeken naar het laatste nieuws vaak lastig maakt. Op AlternatiefNieuws.com vindt je éénvoudig al het laatste nieuws van alle websites met alternatief nieuws. AlternatiefNieuws.com is onafhankelijk en niet-commercieel.

Het doel….

Het doel van AlternatiefNieuws.com is vooral om het aanbod van het alternatieve nieuws onder de aandacht te brengen van zoveel mogelijk mensen die hier misschien nog niet zo bekend mee zijn. Een overzichtelijke website waar al het laatste alternatieve nieuws op verzameld is maakt het gemakkelijker om op zoek te gaan naar de waarheid achter heel veel onderwerpen. In elk geval zullen al die artikelen van de verschillende websites mensen laten nadenken en inzicht geven in het feit er meer nieuws is dan gewoonlijk wordt verteld via TV, radio of kranten.

Het idee….

De website AlternatiefNieuws.com is in eerste instantie een verzameling van visitekaartjes naar de verschillende alternatieve nieuws websites. De ranking van de visitekaartjes is gebaseerd op de populariteit en de frequentie van nieuwe items op betreffende website. De grotere visitekaartjes zijn voorzien van een logo en linken de laatste 10 nieuws-items, deze worden elk uur vernieuwd. Voor de websites die een minder snel wisselend nieuws-aanbod hebben, zijn ook kleinere visitekaartjes met een link naar de laatste 3 nieuws-items. Een lijst met links is er voor alle alternatieve nieuws websites.

En verder….

Gezien de enorme groei van het aantal bezoekers op AlternatiefNieuws.com blijkt dat steeds meer mensen inzien dat er meer speelt en op zoek gaan naar nieuws en achtergrond-informatie. AlternatiefNieuws.com publiceert zelf geen nieuwsberichten maar linkt mensen naar de websites die zich gespecialiseerd hebben in het alternatieve nieuws. AlternatiefNieuws.com blijft dit ook in de toekomst doen, onafhankelijk en zonder enig commercieel doel. Grotere bezoekersaantallen prikkelen om de website door te blijven ontwikkelen met betere koppelingen, betere ondersteuning en naast de Nederlandse versie ook een versie waar het wereldwijde nieuws verzameld is. Suggesties blijven natuurlijk welkom.

Aanmelden….

Als je zelf een website hebt met alternatief nieuws en je wilt deze vermelden op AlternatiefNieuws.com maak dit dan kenbaar via het contactformulier. Als je al een vermelding hebt op AlternatiefNieuws.com maar deze wilt wijzigen of (tijdelijk) onzichtbaar zetten, ook dan kun je dit kenbaar maken via het contactformulier. AlternatiefNieuws.com staat open voor suggesties om de website te verbeteren, maak deze zeker ook kenbaar. Heb je een boek geschreven, ga je een evenement organiseren of misschien een lezing geven en wil je dit promoten, laat dat dan even weten en wellicht kan AlternatiefNieuws.com daar iets in betekenen.

Disclamer….

Het nieuwsoverzicht op AlternatiefNieuws.com is geheel afkomstig van andere websites en bestaat geheel uit links naar de nieuws-items op betreffende websites. Het nieuwsoverzicht op AlternatiefNieuws.com wordt elk uur automatisch vernieuwd en niet door AlternatiefNieuws.com gecontroleerd of gefilterd. AlternatiefNieuws.com kan daarom niet instaan voor de volledigheid of juistheid van het nieuwsoverzicht en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, in welke vorm dan ook, die voortvloeit uit het gebruik van de links zoals AlternatiefNieuws.com deze vermeldt op de website en/of het gebruik van de website. Ook het alternatieve nieuws is niet altijd de juiste of volledige waarheid, het is aan éénieder om de waarheid zelf te onderzoeken. AlternatiefNieuws.com kan in deze gezien worden als een handig hulpmiddel naar het alternatieve nieuws wat gepubliceerd is op het internet. AlternatiefNieuws.com publiceert zelf geen nieuwsberichten.